Friskolen i Jordløse

Uddrag tilsynsførendes beretning 2018

Uddrag fra tilsynsførende Birthe Krabeks beretning 2018 på Friskolen i Jordløse

"Friskolen i Jordløse er en lille skole og det er nemt at overvære undervisningen i de forskellige grupper. Undervisningen foregår altid i en rolig og harmonisk atmosfære."

"Børnene fortalte også at deres it-lokale havde fået nye computere til e-sport games og jeg fik lokalet at se. Flotte nye computere samt nye stole. Den lokale idrætsklub havde foretaget denne investering og børnene må låne disse games computere efter aftale med foreningen. Friskolen i Jordløse er dermed med helt i toppen af den digitaliserede verden."

"Jeg ser børnene på Friskolen i Jordløse, som børn - der får lov til at VÆRE. At leve i et læringsunivers, hvor der også er plads til at bare at være. De kvaliteter jeg nævnte i min sidste beretning gælder stadig og med omgangstone og tid som væsentlige faktorer, så får man som barn lov til bare at være. Det så jeg også fra min tilskuerplads. Jeg så det også hos de små børnehave børn, der kom på besøg for at se teatret. Mange skoler har ikke tid til denne søjle. Den ses sammen med de andre søjler på Friskolen i Jordløse."

"De andre søjler hedder: Learning to DO, learning to KNOW og learning to LIVE TOGETHER. Globaliseret læringsramme, som jeg håber mange flere vil anvende."

"De kvaliteter jeg nævnte i min beretning 2017 gælder stadig...."

Birthe Krabek, tilsynsførende

Læs hele tilsynserklæringen 2018 her: http://friskolenijordlose.skoleporten.dk/sp/p582143/file/Fullscreen/cd837bf2-58cc-4da6-9732-5cad6fcb035b

Se også uddrag fra tilsynsførende Birthe Krabeks beretning 2017 på Friskolen i Jordløse

”Mit samlede indtryk af Friskolen i Jordløse er en skole af allerhøjeste kvalitet.”

”Skolens rammer og udenomsarealer er perfekte til børneliv. Der er lyse og meget smukke lokaler. Overalt er der udsmykket med kunst af børnene, opsat på en smagfuld måde. Udenomsarealerne er helt unikke og selv i vinterdragt er de rare.”

”Børn har behov for gennem leg, tid og tryghed at erfare og udvikle robusthed og foretage fornuftige beslutninger og analyser. De har brug for rammer der indbyder til dette. Det mener jeg de har på denne skole.”

”På Friskolen i Jordløse er det slående at mødet med børnene er så respektfuldt. Dette er en skole, hvor der lyttes til børnene i øjenhøjde og med respekt for hinanden. Der er en virkelig rar stemning på skolen, og den motiverer læringslyst.”

”Friskolen i Jordløse burde være vært for andre skoler omkring: Faglighed - Resiliens - Mobning - Udvikling til kreativitet og innovation - Anerkendende kommunikation”

Birthe Krabek, tilsynsførende

• 13-12-2018
    Røddernes mad dag · FØRSKOLE · KRONEN · RØDDERNE · STAMMEN
Ingen aktuelle opslag

Ønsker man at blive medlem af skolekredsen (minimum 300 kr.) eller donere et beløb til Friskolen i Jordløse, kan beløb overføres til skolens bank:

Reg. nr. 0828 Konto nr. 0002738597

Husk at skrive navn og mail-adresse i tekstfeltet i forbindelse med overførslen. Tak :-).