Friskolen i Jordløse

• [email protected]

Uddrag tilsynsførendes beretning 2017

Uddrag fra tilsynsførende Birthe Krabeks beretning 2017 på Friskolen i Jordløse

”Mit samlede indtryk af Friskolen i Jordløse er en skole af allerhøjeste kvalitet.”

”Skolens rammer og udenomsarealer er perfekte til børneliv. Der er lyse og meget smukke lokaler. Overalt er der udsmykket med kunst af børnene, opsat på en smagfuld måde. Udenomsarealerne er helt unikke og selv i vinterdragt er de rare.”

”Børn har behov for gennem leg, tid og tryghed at erfare og udvikle robusthed og foretage fornuftige beslutninger og analyser. De har brug for rammer der indbyder til dette. Det mener jeg de har på denne skole.”

”På Friskolen i Jordløse er det slående at mødet med børnene er så respektfuldt. Dette er en skole, hvor der lyttes til børnene i øjenhøjde og med respekt for hinanden. Der er en virkelig rar stemning på skolen, og den motiverer læringslyst.”

Læs hele tilsynserklæringen her: https://friskolenijordlose.skoleporten.dk/sp/file/b1ac8e68-8534-4d1d-b97e-5b1b7d475ae6

”Friskolen i Jordløse burde være vært for andre skoler omkring: Faglighed - Resiliens - Mobning - Udvikling til kreativitet og innovation - Anerkendende kommunikation”

Birthe Krabek, tilsynsførende

Ingen aktuelle opslag

Ønsker man at blive medlem af skolekredsen (minimum 300 kr.) eller donere et beløb til Friskolen i Jordløse, kan beløb overføres til skolens bank:

Reg. nr. 0828 Konto nr. 0002738597

Husk at skrive navn og mail-adresse i tekstfeltet i forbindelse med overførslen. Tak :-).